Badeværelse nær Viborg

Få dit drømme-badeværelse med vores hjælp.

Vi har mere end 17 års erfaring med renovering af badeværelse

Drømmer du om at få et nyt badeværelse? Så lad Hausmann Byggefirma ApS hjælpe dig. Vi er et professionelt murerfirma med mere end 17 års erfaring inden for renovering af badeværelse, og vi hjælper også gerne dig. Vi kommer primært i områderne i og omkring Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn.

​Igennem årene har vi prøvet kræfter med en lang række forskellige typer af badeværelser. Derfor er vi også i stand til at opfylde dine individuelle ønsker. Vi bygger et badeværelse tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top og prisen i bund. Vi vejleder og rådgiver gerne i forhold til mosaikker og fliser.

Skal hele badeværelset fornys, står vi med glæde for totalentreprisen. Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

​Ring og hør om renovering af badeværelse

Skal vi hjælpe dig med renovering af badeværelse? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med vores kunder, hvor vi taler om dine ønsker og sammensætter et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon +45 51225573 eller e-mail hbfaps@hotmail.com, så hører du straks fra os.

​Har du brug for hjælp til dit projekt? ​Kontakt vores murer i dag

Ring til os på telefon +45 51225573 eller e-mail hbfaps@hotmail.com.
​Så tager vi en uforpligtende snak og finder en god pris. ​Vores murer ser frem til at hjælpe dig!

Vi har mange glade kunder fra bl.a. Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn. Skal vi rykke ud til dig?