Nybyg i Viborg og Silkeborg

Realiser dine boligdrømme her​.

Drømmer du om nybyg? Brug den rette murer​

Er det ved at være tid til at realisere dine boligdrømme med et helt nybygget hus? Hos Hausmann Byggefirma ApS kan du trygt overlade dine tanker og visioner til os, så sørger vores murerfirma for, at de bliver til virkelighed. Vi har nemlig mere end 17 års erfaring med murerarbejde indenfor nybyg både for private og erhverv. Skal du bygge nyt hus i Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn, er det os, du skal kontakte. Vores murermester har det forkromede overblik og sætter den perfekte medarbejder på dit nybyggeri. Vil du sikre det gode resultat, skal du bruge en god murer – og det får du her.

​Giv dit hus de helt rette rammer med professionelt nybyggeri

Byg nyt hus med de rette rammer og vær garanteret et holdbart og kvalitetssikret resultat. Det er slet ikke ligegyldigt, hvilke rammer dit hus har. Prioriterer du materialer og håndværk fra projektets start, vil du også opnå resultater, der holder i mange år. Hos os får du hjælp til murerarbejde indenfor:

  • ​Nybyggeri
  • Sommerhuse
  • Træhuse
  • Tilbygninger

Vi lover dig tilmed en kompetent murer, der har mange års erfaring i branchen.

Hvad koster nybyg?

Der er forskel på vores priser på et nybygget hus. Nybyg kommer i mange forskellige afskygninger, og vi ser stor forskel i kvadratmeterpris. En endelig pris på et nyt hus afhænger bl.a. af omfanget af opgaven. Vi skal kende dit budget, dine materialeønsker og andre detaljer for nybyggeri eller sommerhus. Ud fra dine ønsker udformer vi et godt tilbud til dig på dit nybyggeri. Kvalitet og pris hænger sammen for os. Det er dog ikke ensbetydende med, at vores priser ikke er konkurrencedygtige – for det er de altid.

Skal du have en god pris på nybyggeri? Kontakt os i dag

Fortæl os om dine ønsker og drømme for dit nybyggeri, så kommer vi med et estimat på, hvad vi kan gøre for dig, og hvad at bygge nyt hus vil koste. Kontakt os på telefon +45 51225573 eller e-mail hbfaps@hotmail.com, så tager vi en uforpligtende snak og lægger en plan for realiseringen af dit nye hus.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nybyggeri!

​Har du brug for hjælp til dit projekt? ​Kontakt vores murer i dag

Ring til os på telefon +45 51225573 eller skriv til vores e-mail hbsaps@hotmail.com.
​Så tager vi en uforpligtende snak og finder en god pris. ​Vores murer ser frem til at hjælpe dig!

Vi har mange glade kunder fra bl.a. Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn. Skal vi rykke ud til dig?