Tilbygning til hus

Få hjælp til solid tilbygning​.

Tilbygning til hus: Det fortjener det bedste håndværk​

Har du altid drømt om at få en tilbygning til hus? Nu kan drømmen endelig blive til virkelighed. Hausmann Byggefirma ApS tilbyder dig et kompetent murerteam med mere end 17 års erfaring i branchen. Vores murerfirma har muret tilbygninger for både private og erhverv i Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn i hobetal – og vi hjælper selvfølgelig også gerne dig.

En tilbygning til hus kan være mange ting, og vi hjælper dig fra den spæde start. Her står vi klar med gode råd og vejledning til, hvordan du og vi bedst muligt kommer i mål med dit byggeprojekt.

Gør det rigtigt fra start med en tilbygning til hus

Skal du have en tilbygning på dit hus, vil vi altid slå et slag for, at du gør det rigtigt fra start. Find et kompetent murerfirma og benyt dig af de rette materialer, der sikrer dig det mest holdbare og flotte resultat. Vi tilbyder selvfølgelig professionel vejledning i netop materialevalg, så du får de materialer, der passer bedst til dine ønsker, men som også garanterer dig det gode resultat.

Byg udestue til dit hus eller sommerhus med vores hjælp. Vores solide portion erfaring tager vi med i alle de projekter, vi kaster os over, og det vil du tydeligt kunne se i det endelige resultat.

Hvad koster en tilbygning?

Der er stor forskel på vores priser på en tilbygning. Det er der, fordi der er stor forskel på omfang, materialevalg og konstruktion. Der er ikke den tilbygningsopgave, vi ikke påtager os, så du kan roligt tage kontakt til os og fortælle om dine ønsker. Ud fra dine ønsker finder vi en fordelagtig pris, så dine drømme kan blive en realitet.

Få et godt tilbud på en tilbygning til hus

Skal du have en tilbygning til hus, skal du selvfølgelig udnytte vores årelange erfaring. Vores ekspertise betaler du ikke ekstra for – det er en del af vores ydelser. Kontakt os på telefon +45 51225573 eller e-mail hbfaps@hotmail.com og fortæl om dine ønsker – derfra lægger vi en plan for tilblivelsen af din nye tilbygning til hus.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilbygning til hus uanset størrelsen

​Har du brug for hjælp til dit projekt? ​Kontakt vores murer i dag

Kontakt os på telefon +45 51225573 eller e-mail hbfaps@hotmail.com.
​Så tager vi en uforpligtende snak og finder en god pris. ​Vores murer ser frem til at hjælpe dig!

Vi har mange glade kunder fra bl.a. Hammel, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn. Skal vi rykke ud til dig?